top of page

Content

( Content is king )

Content kan een tekst, een foto of een video zijn. Goede content moet de kijker raken, aanspreken, herkenbaar zijn en emoties opwekken. Of het nu gaat om één zinnetje uitleg bij een foto of een heuse whitepaper van ettelijke pagina’s. Goede content heeft waardevolle inhoud en leert de lezer iets bij of bezorgt hem een antwoord op vragen waar hij mee zit. Kwalitatieve content richt zich op een specifieke doelgroep en houdt rekening met alle aspecten van die doelgroep: demografie, voorkennis, zoekintentie, taalgebruik … Hoe nauwer u uw teksten kan doen aansluiten bij de leefwereld van uw doelgroep, hoe groter de kans dat u ze mee kan nemen in uw verhaal en op die manier bouwt u een trouwe relatie met uw klanten. 

king_edited.png

Copywriting

Ons copywriters team maakt boeiende teksten voor uw website. Verhoog de betrokkenheid met door SEO geoptimaliseerde inhoud die naadloos aansluit op het UX-ontwerp van de website. 

content marketing.png

Video Marketing

Een video die creatief is, een hoogvliegend concept heeft en aan de kijkers kippenvel bezorgt? Daar hebt u iemand voor nodig die u begrijpt en achter u staat met ervaring en de juiste skills. Daar staat ons team klaar voor. 

YOUTUBE content.png

Heb je interesse en wil je meer weten over Content creëren?

Ons team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden 

bottom of page