top of page

Marketing

Onze digitale marketingdiensten worden niet alleen gedreven door passie, maar ook door een drijvende wens om uitzonderlijke verkoopconversies en ROI voor onze klanten te leveren. We investeren veel tijd in het begrijpen van de maatstaven van succes van onze klanten en ontwikkelen wij slimme digitale strategieën om de maximaal van ons marketingplan te behalen. 

digital-marketing-training-in-bangalore-

Social media marketing

Social media marketing is het gebruik van social media platforms en websites om een product of dienst te promoten. De meest gebruikte platforms zijn: Facebook en Instagram voor B2C businesses, LinkedIn voor B2B businesses en Twitter voor B2B en B2C businesses. 

SEM 

Search Engine Marketing is het specialisme dat de webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Search Engine Marketing kan worden opgedeeld in twee deelgebieden: Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO). 

SEM MARKETING 2.png

E-mail marketing

E-mailmarketing is een vorm van direct marketing die e-mail gebruikt om commerciële of fondsenwervende boodschappen naar een doelgroep te sturen. Het wordt gebruikt voor verschillende doelen, zoals: de relatie verbeteren met huidige of oude klanten, nieuwe klanten werven of oude klanten overtuigen om iets te kopen. 

emailmarketing.png

Influencer marketing

Influencer marketing is een vorm van marketing via sociale media waarbij geprobeerd wordt om met behulp van invloedrijke mensen, potentiële klanten te beïnvloeden. Het doel van influencer marketing is de doelgroep te overtuigen om het product te kopen. 

influencer-marketing%20(1)_edited.png

Heb je interesse en wil je meer weten over marketing en hoe wij het aanpakken?

Ons team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden.

Social-Media-Ideas_edited.png
bottom of page