top of page

SEM (Search Engine Marketing)

(SEM) Search Engine Marketing is het specialisme dat de webpagina’s vindbaar maakt bij zoekdiensten. Dat wil zeggen dat een webpagina zichtbaar wordt tussen de zoekresultaten van een zoekmachine. Doordat de webpagina beter gevonden kan worden, maakt u meer kans om meer sales te draaien en leads te genereren. Search Engine Marketing kan worden opgedeeld in twee deelgebieden: Search Engine Advertising (SEA) en Search Engine Optimization (SEO). 

IMG_2041_edited.png

SEA (Search Engine Advertising)

SEA is het specialisme dat webpagina's vindbaar maakt bij zoekdiensten las advertentie. Dat wil zeggen dat een webpagina op een prominente plaats bij de zoekresultaten van een zoekmachine komt te staan, wanneer een zoekmachinegebruiker een relevante zoekterm intypt. Doordat de webpagina beter vindbaar is, verhoogt dat de effectiviteit van de reclame-uiting op internet. 

Uw website wordt tegen een betaling geplaatst als advertentie boven en naast de natuurlijke zoekresultaten. De advertentie wordt vertoond als zoekmachinegebruiker een woord of woordgroep intypt dat relevant is. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. De advertenties verwijzen naar een webpagina van de adverteerder. 

SEA wordt gebruikt voor highticket producten en service, aangezien dat duurder is dan de andere soorten advertenties. 

sea.png

SEO ( Search Engine Optimization )

SEO of Search Engine optimization is een online marketingtechniek om meer organische bezoekers vanuit zoekmachines naar uw website te lokken. Dit betekent dat die bezoekers op een natuurlijke wijze en zonder advertenties op uw website belanden. Het verbetert uw ranking in Google en zorgt voor meer zichtbaarheid, sales en leads. SEO met business impact begint bij een doordachte strategie die de bakens uitzet voor continue verbetering. 

  • We leren uw bedrijf kennen, uw doelen, concurrenten en kopers 

  • We helpen u een actieplan te ontwikkelen om uw site voor zoekmachines te optimaliseren 

  • Wij bouwen inhoud die verkeer genereert voor uw website (blogs, Nieuwsartikelen en andere website-items) 

  • Wij bezorgen u regelmatig rapporten waarin u duidelijk de status van elke campagne en de gegenereerde resultaten kunt zien. Zo kunt u uw inspanningen verdubbelen die duidelijk voor uw bedrijf werken. 

SEO marketing.webp

Heb je interesse en wil je meer weten over SEM, SEA of SEO?

Ons team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden 

bottom of page