top of page

Web Design

Een business zonder website is geen optie meer als u ver wilt geraken. 

Een website met een professioneel webdesign verbetert de geloofwaardigheid van uw bedrijf. U kan uw website als een extra verkoop beschouwen en zo 24/7 beschikbaar zijn voor uw klanten.  Met een professionele website kunt u veel potentiële klanten lokken. Het vergroot ook het geografische bereik van uw website en bespaart u veel tijd door basisinformatie over uw diensten/producten te plaatsen, online afspraak te maken of een aankoop plaatsen. 

homepage_73_edited.png

Shopify

Een van de meeste gebruikte platforms voor e-commerce business. Met Shopify ontwerpen wij een originele webshop voor uw bedrijf waarop u al uw producten kan verkopen en uw verkoop kan stimuleren om de gewenste resultaten te behalen. Shopify geeft u dagelijks rapporten om perfect te kunnen zien wat goed en wat minder goed werkt in uw webshop. 

WordPress

WordPress is een van de krachtigste en populairste platforms om te bloggen. Het geeft u veel ruimte om te groeien, op te vallen en uw eigen professionele merkimago te creëren. 

Hoge snelheden, schaalbare website, hoge zichtbaarheid, responsief en mobielvriendelijk? Dan raden wij WordPress aan. 

shopify%20logo_edited.png
WordPress_blue_logo.svg.png

Smallbusiness

Een website is nu een noodzaak voor elk bedrijf om meer klanten te lokken, door te groeien en er professioneler uit te zien. Het bespaart u ook veel tijd en moeite en u wordt sneller gezien door potentiële klanten. Voor uw klanten is het ook gemakkelijker om online een afspraak te boeken, meer over uw bedrijf te weten en kijken wat uw bedrijf te bieden heeft. Daarvoor gebruiken wij verschillende platforms (WIX, JouwWeb, One, Webnode...) 

BO_Startup-costs-blog-images_20190110-02

Heb je interesse en wil je meer weten over Websites creëren?

Ons team staat klaar om u verder te helpen en al uw vragen te beantwoorden

bottom of page